Persoonlijke schrijfcoaching - Miloe van Beek

Individuele schrijfcoaching

Heb je na een schrijftraining nog behoefte aan extra feedback of begeleiding op je blogs? Of heb je specifieke wensen omdat je bijvoorbeeld een stok achter de deur zoekt, andere, meer prikkelende posts op social media wil maken die de aandacht trekken? Wil je leren wat er anders of beter kan, hoe wat je schrijft meer mensen kan raken? Wil je je expertise meer laten zien? Dan kun je ook kiezen voor een schrijftraject op maat. Samen bespreken we eerst in een vrijblijvende bel- of Zoomafspraak van een half uur je wensen, en ik doe je daarna een voorstel.

Heb je plannen voor een boek? Wil je eens brainstormen over een idee, opzet of outline? Neem dan ook contact met me op voor de mogelijkheden.

Kosten: in overleg

25 jaar ervaring als journalist

Auteur van drie boeken

Veelgelezen blogs geschreven

nicole

Nicole Loeffen

Leiderschapscoach en -trainer

'Ik ervaar de begeleiding van Miloe om beter te leren schrijven als een feestje. Ze is scherp op taal en inhoud, into the details (waar ik minder goed in ben) en stelt vragen om het plaatje voor de lezer compleet te krijgen. Ze laat niet los en gaat ervoor je zo te coachen dat het "perfect is" alsof het een stuk van haarzelf is. We zijn bloedserieus en hebben pret samen. Ik kan iedereen die schrijven leuk vind en zichzelf als schrijver serieus neemt van harte aanbevelen om met Miloe te gaan werken.'

remco

Remco Boer

Ondernemer

'Daar ligt het dan, de eerste versie. Tweehonderd pagina’s dik. Maanden aan gewerkt. Vele tienduizenden woorden geschreven en herschreven. Geworsteld met spanningsbogen, personages en schrijven in beelden. Maar toch, het is gewoon niet goed genoeg. Het is niet wat het had kunnen zijn of zou moeten zijn. En ondertussen bekruipt mij een scriptie gevoel. Maar inleveren voor een zesje zit er dit keer niet in.

Via via had ik het nummer van Miloe gekregen. Eerst haar boek en artikelen gelezen. Daarna appte ik haar of ze me kon helpen mijn boek beter te maken.

Iemand omschreef Miloe ooit als aan kanon. En dat is ze. We spraken uren met elkaar zodat zij het verhaal, de intentie erachter en de feitelijkheden zou begrijpen. Ze verschoof passages, kortte stukken in, voegde dingen toe. Honderden kleine en grote ingrepen maakte de tekst veel leesbaarder. Duizenden woorden sneuvelden omdat het korter, duidelijker en strakker kon. Door haar bezig te zien, heb ik bovendien beter leren schrijven.

De vrees dat door alle aanpassingen mijn stem zou verdwijnen en het de tekst van Miloe zou worden bleek onterecht. Het bleef mijn verhaal. Alleen veel beter. Dankzij Miloe.'

Scroll naar boven