Miloe van Beek - Miloe van Beek
Miloe van Beek

Over Miloe van Beek

Ik schrijf al zo lang als ik me kan herinneren. Als kind dagelijks in mijn dagboek, op school leefde ik me uit in fantasieverhalen. De School voor Journalistiek was mijn liefste wens, toen ik die had afgerond werkte ik als redacteur bij de tijdschriften Intermediair en Sprout, en als freelancer bij Margriet en Flair. In de afgelopen jaren maakte ik talloze artikelen voor diverse media van het Financieele Dagblad, Sprout en MT Insights tot Libelle en in opdracht van ondernemers en bedrijven en non-profit organisaties. Voor onder andere De Club van Relaxte Moeders schrijf ik veelgelezen blogs, en ik ben auteur van drie boeken. Mijn laatste boek, ‘Yes! I screwed up, 13 fouten die je bedrijf beter maken’, werd in 2018 genomineerd voor Managementboek van het jaar. In 2021 verschijnt mijn nieuwe boek, ‘Daar praten wij niet over’ bij Uitgeverij Orlando.

De afgelopen jaren volgde ik extra (schrijf) en coachingsopleidingen bij Judith Koelemeijer, de Querido Academie en De School voor Transitie. Ik geef blogtrainingen en beoordeel als gecomitteerde het werk van afgestudeerden aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Als schrijfdocent werk ik persoonlijk, motiverend, empathisch en ik ben eerlijk.

Via Arnhem, Utrecht en Amsterdam kwam ik in 2008 terecht in Amersfoort waar ik mijn huis deel met mijn man, twee kinderen, twee honden en twee katten. Als ik niet schrijf ben ik te vinden in het bos, op de bank met een boek of in mijn favoriete stad Amsterdam.

Podcasts

Ik ben regelmatig co-host bij de Mom you Can podcast van Elsbeth Teeling. Ze zijn te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts:

Scroll naar top